Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon ogórkowy jeszcze trwa, warto wypróbować przepis.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13194
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13194
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Składniki
Sos. Wymieszaj ocet, sok z cytryny i sól, odstaw. Ogórki cienko obierz, przekrój wzdłuż, łyżeczką wydrąż miąższ z nasionami, pokrój w kostkę, posól, odstaw by puściły sok. Obrany czosnek przeciśnij przez praskę. Szczypiorek i papryczkę posiekaj, ja wyjmuję pestki z papryczki. Ogórki osącz, połącz z resztą składników, zalej sosem. Schładzaj około 30 minut.