Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sandacz pieczony"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 305
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 305
Składniki
Ziemniaki obrać, opłukać, ugotować (nie rozgotować). Po ugotowaniu pokroić na ćwiartki. Pomidory umyć i też pokroić na cząstki.
Filety umyć, oczyścić, pokroić na niewielkie kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na 15 min do lodówki.
Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarowanym olejem. Obłożyć pomidorami i ziemniakami, skropić olejem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200oC przez 30 minut, podawać z ziołami.
ok. 70 minutŹródło: Twoje Imperium