Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Seler w musztardowym sosie na grzankach z łososiem"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 232
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 232
Składniki
Najpierw przygotuj sos, mieszając wszystkie jego .
Selera obierz i pokrój w cienkie plastry. Ułóż je jeden na drugim i posiekaj na zapałki. By warzywo nie ściemniało, przełóż je do miski z sosem i dokładnie wymieszaj.
Odstaw na godzinę, by smaki się przegryzły.
Na kromkach chleba układaj porcje selera, a na wierzchu plastry łososia. Podawaj od razu.Źródło: Pani