Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i bardzo smaczny puszysty sernik.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na dwie równe części. Jedną część rozłożyć na blaszce a drugą schować do zamrażalki.
Twaróg rozgnieść widelcem, wymieszać z jajkiem, proszkiem budyniowym i proszkiem do pieczenia. Brzoskwinie osączyć z zalewy drobno pokroić i wymieszać z masą serową. Masę wyłożyć na ciasto. Z białek ubić sztywną pianę a później dodać cukier - dalej ubijać, aż piana zgęstnieje. Wyłożyć na warstwę serową - brzoskwiniową, rozsmarować. Na pianę równomiernie zetrzeć na grubej tarce zamrożone ciasto.
Piec 40 - 45 min w temp. 180-200 'C