Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3332
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3332
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Na blaszce wysmarowanej tłuszczem wyłożyć biszkopty.
MASA: Roztopić margarynę wcześniej i ostudzić. Do garnka wrzucić wszystkie składniki(twaróg,ostudzoną margarynę,oba cukry,żółtka-oprócz budyniu) i mieszać aż się zagotuje(ok.5min na małym ogniu).Dodać budyń i wlać go jednym ruchem do masy w garnku.Mieszać aby nie powstały grudki.Gotować do momentu aż będzie gęste.
Masę przełożyć na ułożone wcześniej na blaszce biszkopty. Na masie ułożyć kolejną warstwę biszkoptów,polać polewą. POLEWA:wszystkie składniki wrzucić do garnka,gotować ok.15min.Gorącą polewę wylać na ciasto.