Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Składniki
masło ,żółtka,i cukier utrzeć na jednolitą masę ,dodać twarożki o smaku waniliowym
żelatynę rozpuścić w szklance przegotowanej wody i dodać do masy serowej
ubić białka i dodać do masy dokładnie wymieszać ,można masę podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao wymieszać ,biszkopty wyłożyć na blaszkę ,na to wylewamy masę serową ,ozdobić owocami i zalać gęstniejącą galaretką i do lodówki
sernik doskonały jest na drugi dzień