Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez jajek i śmietanki. Nasz ulubiony sernik na zimno. Kiedy tylko pojawią się pierwsze truskawki ten sernik jest numerem 1. Cieszy oko i smakiem podbija serca gości.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 45
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 72
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 112
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 45
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 72
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 112
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 200 ml gorącej wody. Miękkie masło utrzeć z cukrem, potem dodawać po łyżce ser i syrop, wycisnąć barwnik, dokładnie wymieszać. Do masy serowej dodać wystudzoną galaretkę.
Spód TORTOWNICY 20 cm wyłożyć biszkoptami.
Na biszkoptach ułożyć opłukane truskawki i zalać masą serową. Wstawić do lodówki na kilka godzin, najlepiej na całą noc.
Serdecznie polecam.