Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i przede wszystkim smaczny sernik.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Ser przepuścić przez maszynkę.
Jajka umyć, osuszyć, oddzielić żółtka od białek.
Żółtka utrzeć z cukrem pudrem i margaryną.
Do masy stopniowo dodawać po trochu sera. Wlać olejek zapachowy, wymieszać.
Ubić pianę z białek. Delikatnie ją połączyć z masą. Na końcu dodać bakalie.
Piec około 45 min.