Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik z czekoladą"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Ciasto: masło stop z czekoladą, ostudź. Dodaj pozostałe ciasta. Piecz 14 min.
Masa: masło wymieszaj z szafranem. Utrzyj żółtka z twarogiem, mlekiem, masłem. Dodaj ubite białka. Część masy wymieszaj z kakao.
Na podpieczone ciasto wlej jasną masę. Na środek – wlej ciemną. Piecz 20 minut w temp. 175°C, potem 30 minut – w 160°C. Stop czekoladę z mlekiem, polej sernik, udekoruj.Źródło: Bella Relaks