Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto.Każda osoba która go spróbowała nie mogła sie oprzeć naprawde polecam
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1141
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1141
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Składniki
białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąke z proszkiem i lekko mieszamy wlewamy na brytwanne i pieczemy
budynie rozpuszczamy w 1,5szk.pysia i gotujemy z pozostałym pysiem.rozsmarowywujemy na cieście.układamy delicje.przykrywamy bitą śmietaną zmieszaną z jedna tężejaca galaretką rozp. w wodzie.polewamy pozostałymi tęzejącymi galaretkami(budyniu nie slodzimy.