Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Śledzik na raz" w zdecydowanie lepszej wersji. Z ziemniakiem, jajkiem i warzywami. Sprawdzi się śledzik w celubi, śmietanie i na ostro
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Składniki
Ugotowanego ziemniaka, jajko na twardo, paprykę, jalapeno i ogórka kroimy w kostkę, mieszamy. Dodajemy śledzika na raz, musztardę i pieprzymy do smaku. Zostawiamy w lodówce do przegryzienia i schłodzenia na około godzinę. Podajemy udekorowane szczypiorkiem