Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na oponki.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i zagnieść ciasto takie jak na pierogi.
Następnie ciasto rozwałkować na stolnicy, wycinać literatką kółka a środki np. kieliszkiem.
Rozgrzać dobrze olej w szerokimi rondlu, smażyć z obu stron na złoto a po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.