Do góry

Śniadania Przepis na:

śniadanie na ciepło samo się robi :) bundz z żurawiną

śniadanie na ciepło samo się robi :)  bundz z żurawiną

Autor:

Przepisów i artykułów: 240 Ocena: 1661

Dodano:

Odsłon: 936

alternatywa do ciężkiego pleśniowego sera :) bundz podgrzany troszkę się rozpuszcza już nie przypominając białego sera, a bardziej najdelikatniejszy żółty, jaki kiedykolwiek jadłam :) lubię ciepłe śniadania niezależnie od pory roku,

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Plastry o grubości ok. 1 cm układam w naczyniu żaroodpornym, polewam sosem żurawinowym.

  2. Podgrzewam w piekarniku na górnej półce: 160 stopni, 3 minuty, funkcja małego grilla (górna grzałka).

  3. Aneks: przepisy na sos żurawinowy:
    1. mus żurawina pigwa https://smaker.pl/przepis-zurawina-z-pigwa-zimowe-witaminy-w-godzine,154496,domowapiwniczka.html
    2. sos żurawinowy z gruszką
    https://smaker.pl/przepis-sos-zurawinowy-i-konfitura-z-gruszka-zimowe-witaminy-w-godzine,154498,domowapiwniczka.html

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń