Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Full breakfast. English breakfast. Śniadanie wyspiarskie. Nie do przejedzenia!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Większość składników to przktycznie gotowce - wystarczyło podgrzać. I tak: - kiełbaski wieprzowe podsmażyłam - zrobiłam jajecznicę z solą i śmietanką - boczek zgrillowałam - white pudding zastąpiłam pasztetową - tosty przygotowałam z masłem w opiekaczu - pomidora zapiekałam przez około 40 minut - ugotowane dzień wcześniej ziemniaki pokroiłam, przyprawiłam ziołami, oliwą, solą i pieprzem i piekłam z pomidorem - fasolkę z puszki podgrzałam, po prostu - pieczarki przyprawiłam ziołami, solą, pieprzem i skropiłam oliwą, zapiekałam około 20 minut z ziemniakami i pomidorem - sok pomarańczowy przelałam z butelki - zaparzyłam herbatę - nałożyłam masło, ser, dżem i keczup