Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem już brakuję mi pomysłów co zrobić na śniadanie, a że zazwyczaj mam bardzo mało czasu do wyjścia z domu, bo ok 25 min, ostatnio postawiłam na śniadaniową wersję sandwicha z moim ulubionym masłem orzechowym, a dla dodania zdrowego akcentu są oczywiście jabłka i to nie byle jakie bo prosto od życzliwego sąsiada na działce, całość jest szybka, a do tego smakowita, polecam ... ! :)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 309
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 39
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 61
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 309
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 39
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 61
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 35
Składniki
Przygotowanie: Jabłko umyć, obrać i pokroić na plasterki. Jeśli mamy więcej czasu chleb możemy włożyć do tostera. Każdą kromkę posmarować masłem orzechowym,a na wierzchu ułożyć plasterki jabłka. Rada dla niedbających o linię a lubiących miód :] można dodatkowo posmarować każdą kromkę miodem. Smacznego ! (: