Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do mięs, kopytek czy placków ziemniaczanych
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 653
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1378
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458399
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1646
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 653
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1378
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458399
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1646
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić w plastry i obmyć
Cebulę obrać i posiekać na drobno.
Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć cebulę na rumiany kolor, następnie dodać pieczarki i dusić aż do wyparowania nadmiaru wody.
Do rondla wlać śmietanę, dodać liść laurowy, ziele angielskie, podsmażone pieczarki i cebulę, doprawić solą i pieprzem, po czym podgrzewać na wolnym ogniu aż do zagotowania się sosu od czasu do czasu mieszając. Gotować nie dłużej niż 5 minut.
Pod koniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki, całość dokładnie wymieszać.