Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos pieczarkowy

Sos pieczarkowy

Autor: Kermeet

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 894

Dodano: 29.07.2011

Odsłon: 12153

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.

  2. Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń