Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
mięso mielimy na maszynce o grubym sitku lub plastry mięsa siekamy nozem następnie dodajemy przyprawy dokładnie wyrabiamy.formujemy kulki nabierając mieso łyzką następnie kulki rozpłaszczamy mocno i formujemy okrągłe steki obtaczamy w mące i smazymy z obu stron.Następnie cebule kroimy w pół plasterki równiez smazymy i dodajemy do steków steki po usmazeniu jeszce posypac pieprzem.padawac z ziemniakam i kiszonym ogórkiem.