Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku. Z mnóstwem witamin i okazałością smaków.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 146
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 409
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 258
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 146
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 409
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 258
Składniki
-kapustę pokroić w paseczki -pomidory i ogórki pokroić w kostkę -cebulę ze szatkować jak najdrobniej potrafimy -wymieszać ze sobą wszystkie składniki i doprawić sola i pieprzem do smaku -dodać majonez i odstawić do lodówki na ok 25 min Smacznego