Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta pekińska z pomarańczami, jabłkiem, kukurydzą i jogurtem
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Kapustę kroimy, jabłka i pomarańcze obieramy i kroimy, wrzucamy wszystko do miski i mieszamy, dodajemy kukurydzę (odcedzoną), jogurt i wszystko mieszamy. Wkładamy na chwilę do lodówki, żeby się przegryzło. Proporcje składników są dość dowolne. ;)