Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior to jedno w warzyw z którym w kuchni można poszaleć. Proponuję surówkę z części liści kalafiora
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Z liści wycinam zgrubiałe części "łodygi", myję, kroję na na bardzo cienkie talarki, cebulę kroję cienkie piórka. Doprawiam solą, cukrem, mieszam i polewam oliwą, jeszcze raz mieszam i zjadam. Smacznego