Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i smakuje moim córkom
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
żółtka z cukrem i śmietaną ubić na gładką masę dodać proszek do pieczenia i mąkę wylać na dużą blaszkę i upiec na złoty kolor ok 20 minut
jabłka zetrzeć na tarce i smażyć z margaryną jak za kwaśne to dodać cukier wyłożyć na ciepłe ciasto
białka ubić na sztywno z cukrem i wyłożyć na jabłka , włożyć do piekarnika na 10 minut by białko się podpiekło