Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tan deser jest wyjątkowo smaczny i błyskawicznie się go robi.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Ciastka drobno pokruszyć i wsypać do 6 pucharków.
Uprażone jabłka lekko podgrzać i dodać do nich sypką galaretkę. Wymieszać, aby galaretka rozpuściła się, następnie przełożyć do pucharków na pokruszone ciastka. Przestudzić.
Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i również rozłożyć do pucharków. Wierzch można posypać utartą ciemną czekoladą. Smacznego !!!.