Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowa lasania"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Porcje 6 80 min Cena 1,80 zł Kalorie 360 kcal
Ugotuj lasanie na półtwardo. Na maśle uduś szpinak, wymieszaj z serkiem i przypraw. Dno i boki keksówki posmaruj margaryną, ułóż płat lasani, szpinak, wbij 2 jajka.
I tak kolejno. Na koniec ułóż plastry sera, pomidory, oprósz oregano. Zapiekaj 40 min w temp. 200°C.
Przepis przysłała Izabela Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Takie jest życie