Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania przekąska na szybkie śniadanie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka i odłożyć. Ser rozgnieść widelcem i połączyć z natką pietruszki, szczypiorkiem i jogurtem. Przyprawić do smaku, jeszcze raz wymieszać i faszerować połówki jajek. Posypać rozgniecionym żółtkiem i szczypiorkiem, lekko schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.