Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie inspirowane wizytą w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej „Manggha”
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
kurczaka kroimy jak na gulasz.smażymy na niewielkiej ilości oleju.gdy mięso jest już miękkie dodajemy sos. zostawiamy na małym ogniu kilka minut.
w między czasie gotujemy ryż według wskazówek na opakowaniu.w drugim garnku gtujemy fasolę.
na talerzu układamy kurczaka,ryż fasolę szparagową.posypujemy sezamem.