Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybki sernik, przepyszny !
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Ciastka pokruszyć w blenderze. Margarynę rozpuścić i wymieszać z herbatnikami. Dno tortownicy 22 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Masą herbatnikową wyłożyć dno tortownicy. W mikserze umieścić twaróg, cukier, cukier waniliowy i budynie. Zmiksować. Następnie dodawać po jednym jajku i dalej miksować. Masę wylać na spód herbatnikowy. Czereśnie wydrylować i poukładać na naszym serniku. Piec ok. 1 h w temp 180 stopni.