Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i pyszne jedzonko
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Mięso umyć i pokroić na grubsze plastry, do naczynia żaroodpornego wlać kilka łyżek oleju , na rozgrzny olej położyć mięso i przypiec z obu stron, dać liście i ziele , pokroić cebulkę i czosnek w kostkę , wsypać do mięsa i podpiec aby cebulka była zrumieniona tak aby uzyskać potem ciemny kolor sosu. Następnie podlać mięso wodą aby było zakryte, gotować do miękkości mięsa, dodać śmietanę, kostkę mięsnąmąkę rozrobić w odrobinie wody wlać do sosu i zagotować , dodać pokrojony koperek, przyprawić przyprawami