Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 126
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 126
Składniki
Z margaryny , cukru, cukru waniliowego i mąki robimy kruszonkę. 3/4 kruszonki wysypujemy na blachę i zapiekamy w piekarniku w temp 150* -10 minut. Do malin wsypujemy dwie galaretki i wykładamy na podpieczony spód. Na maliny wysypujemy resztę kruszonki. Całość pieczemy 20 min w 150 * Smacznego