Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tartinki z surowymi pieczarkami"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Filipowicz z Otrębusów
Kapelusze pieczarek obierz, dokładnie oczyść. Pokrój na plasterki, obficie posyp solą, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce.
Bułkę pokrój na kromki, posmaruj masłem. Por oczyść, pokrój w krążki. Pieczarki osącz. Ułóż na pieczywie, przykryj porami.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 8, cena za porcję 0,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie