Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1779
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1779
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę. Dołóż mięso, obsyp przyprawami, po czym dołóż pomidory z puszki i duś około 20 minut.
Na koniec dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i całość dokładnie wymieszaj.
Cukinię pokrój w grubsze plastry i podsmaż na patelni grillowej.
Przełóż dwa warzywne krążki przygotowaną masą mięsną i wyrównaj.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 200. Stopień trudności: łatwyŹródło: Telemax