Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik piankowy"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Truskawki zmiksuj. Odlej półtorej szklanki musu. Resztę zmiksuj ze śmietaną, osłodź. Żelatynę rozpuść w pół szklanki wrzątku. Ostudź, wlej do odlanego musu.
Tortownicę wyłóż biszkoptami. Wlej masę śmietankową, schłodź. Zalej musem, odstaw do stężenia.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie