Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
białka ubic na sztywna piane, dodać cukier, po jednym żółtku, na końcu mąke z proszkiem , dobrze wymieszać, piec w średniej tortownicy przez 35-40 min do suchego patyczka, przekroic na trzy blaty
opakowanie kremu ubic w mleku dodac smietan fix, galaretke (koniecznie mangdarynkowa swietnie sie komponuje, ale moze byc inna) rozpuscic w odrobinie wody wymieszac z serkiem, blaty tortu posmarowac nutellą, polozyc tezejacy krem z serka i galaretki, przykryc kolejnym blatem, posmarowac kremem smietankowym i przykryc górą, boki i wierzch posmarowac reszta kremu smietankowego, na środku ulożyć truskawke, czekolade rozpuścić nad para i zrobić esy floresy, smacznego...