Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Upiec trzy biszkopty.
Masę o smaku śmietankowym ubić z jedną śmietaną 36%.Przełożyć nią biszkopt.
Masę o smaku malinowym ubić z drugą śmietaną 36%.Połową tej masy przełożyć kolejny biszkopt.
Na wierzch ostatniego biszkoptu rozsmarować cienką warstwę kremu.
Na rosmarowany krem położyć opłatek aby dokładnie dolegał.
Szprycą o odpowiedniej końcówce robić ,,kwiatki dookoła tortu.