Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna wersję z pieczarkami, ale boskie boczniaki sprawdzają się zapewniam.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Boczniaki opłukałem, osuszyłem, pokroiłem w paski. Na patelni rozgrzałem masło, podsmażyłem je, ostudziłem.
Chleb tostowy pełnoziarnisty posmarowałem cieniutką warstwą masła, na nich rozłożyłem plastry żółtego sera i szynki gotowanej, na niej ułożyłem podduszone boczniaki, cebulę wcześniej pokrojoną w cieniutkie plasterki i zeszkloną. Na wierzch dodałem plaster sera. Tak przygotowane tosty grilowałem kilka minut.