Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tosty z purée z bobu"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 85
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 549
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1466
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 85
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 549
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1466
Składniki
Wytnij koła z pieczywa za pomocą szklanki.
Masło posól i wymieszaj z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku.
Bób umyj i gotuj do miękkości w osolonej wodzie. Ostudzony obierz z łupinek i umieść w misce.
Dodaj otartą skórkę z cytryny, sól, pieprz, łyżkę oliwy z oliwek, posiekany koperek oraz starty parmezan. Całość zmiksuj.
Tosty upiecz i posmaruj masłem. Nałóż na nie po plastrze pomidora i wyciśnij za pomocą rękawa cukierniczego purée z bobu.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax