Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kolorowe śniadanie dodające energii.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Kromki chleba tostowego smarujemy cienką warstwą masła. Przygotowujemy opiekacz do kanapek.
Posmarowane kromki układamy w nagrzanym opiekaczu posmarowaną stroną.
Ser układamy na posmarowane ułożone w opiekaczu kromki i przykrywamy go również posmarowanymi kromkami. Opiekamy nasze tosty przez około 2/3 minuty.
Opieczone tosty podajemy z rukolą, pomidorkami koktajlowymi bądź ketchupem.