Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
śmietanę uht zagotować z dodatkiem wiórków kokosowych i zestawić z ognia,dodać pokrojoną na kawałki białą czekoladę i mieszać do chwili aż się całkiem rozpuści.Masę odstawić na godzinę aż ostygnie do temperatury pokojowej
dodać miękkie masło i wymieszać,zimnymi rękami formować z masy kulki wielkości wiśni,obtoczyć je w cukrze pudrze i ułożyć na tacy pokrytej pergaminem i odstawić do całkowitego wystygnięcia