Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna słodycz owocu i schłodzone wytrawne wino musujące.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Szampana lub Cavę Brut lub inne wytrawne wino musujące chłodzimy w lodówce do 9-10 stopni. Wina musujące produkowane metoda tradycyjną jak Szampan lub hiszpańska Cava Brut charakteryzują się bardzo małymi bąbelkami i wytrawnością. Truskawki myjemy z szypułkami. Truskawki macza się w szampanie, zagryza i popija szampanem. Smacznego ;)