Do góry

Przekąski Przepis na:

twaróg- rybny

twaróg- rybny

Autor: gosiaboro

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 3

Dodano: 28.02.2011

Odsłon: 697

bardzo łatwe, tanie, przepyszne ciekawy sposób na twaróg

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ser biały rozdrabniamy ze śmietaną

  2. dodajemy sporo pieprzu i soli następnie mieszamy

  3. dodajemy całą puszkę ryby i mieszczany na jednolitą masę

  4. dodajemy posiekaną drobno cebule, wszystko mieszamy.

  5. kromkę chleba smarujemy pastą i jak kto lubi na wierzchu układamy pokrojony ogórek w plasterki. Smacznego!! Przepis warto spróbować, potrawa ma oryginalny smak. W najbliższej przyszłości postaram się umieścić zdjęcie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

LOLO 28 lutego 2011 Podoba mi sie ,fajna ta pasta wieczorkiem zaserwuje moim dzieki

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń