Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w innej odsłonie ;) Smacznego! Zapraszam do obserwowania profilu ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Mięso posól, posyp ostrą papryką i oregano. Cukinię pokrój na plastry, paprykę na paski, oczyszczone pieczarki na ćwiartki, posiekaj cebulę i czosnek.
W garnku rozgrzej olej, podsmaż mięso, dodaj cebulę i czosnek, zeszklij, wrzuć pieczarki, smaż razem 5 minut, dodaj paprykę i cukinię, smaż przez 3 minuty, wlej szklankę wody, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 40 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem.