Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa w zalewie pomidorowej"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Składniki
Ogórki umyj, obierz i pokrój w talarki. Cebulę poszatkuj.
Fasolkę umyj, przetnij na pół i ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź i ostudź. Dodaj do miski z ogórkami i cebulą.
Olej wymieszaj z octem, koncentratem pomidorowym, solą, cukrem i pieprzem. Wymieszaj.
Warzywa przełóż do słoików. Zalej przygotowaną zalewą pomidorową i zapasteryzuj.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Małek</strong>Źródło: Kurier TV