Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywne ciasteczka"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 125
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 125
Składniki
Z ciasta francuskiego wytnij koła szklanką, a z nich – mniejsze kawałki kieliszkiem. Powstałe oponki posmaruj roztrzepanym jajkiem i ułóż na blasze wyłożonej papierem.
Piecz ciastka 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Szparagi, pieczarki i szalotki pokrój i podsmaż na oleju. Dodaj 2 jajka, dopraw i wymieszaj.
Powstałą masą wypełnij ciasteczka. Posyp serem.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>
40 min
Stopień trudności: łatwe
Kalorie: 180Źródło: Super TV