Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Osobiscie ni przepadam za wątrobką, ale w tym wydaniu mi bardzo smakuje
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 297
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1523
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 297
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1523
Składniki
Wątróbke umyc,oczyscic ,przyprawic i osuszyc recznikiem papierowym.Wątróbke smarzyc z obu stron na patelni(pod przykryciem)cebulę pokroic w piórka,podsmarzyc i dodac odrobine soli.Usmażoną wątrobkę przelożyc do żaroodpornego naczynia,na wierzch ułożyc cebulę i całosc polac śmietaną.Piec w temp.190st C przez ok 20 min