Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
co mam pod ręką na wiosnę-rzodkiewka-szczypiorek-ogórek małosolny........
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
składniki kroimy w kostkę, solimy,dodajemy pieprz i zieloną czarnuszkę oraz majonez i jogurt.
dokładnie mieszamy dwoma widelcami i układamy na liściach sałaty-można po wierzchu posypać świeżą zieloną pietruszką lub koperkiem- co kto lubi.