Do góry

Dania główne Przepis na:

Wołowina w meksykańskim stylu

Wołowina w meksykańskim stylu

Autor: FoodSafari

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 453

Dodano: 08.01.2017

Odsłon: 584

Kawałki wołowiny w meksykańskim stylu.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Kawałki mięsa obsmażamy na maśle. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy, aż się zeszkli. Do mięsa wsypujemy przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy fasolkę i dusimy, aż będzie miękka. Na koniec dodajemy pokrojone papryki i dusimy jeszcze około 5 minut. Całość zalewamy pomidorami i brandy doprowadzamy do zagotowania i dusimy jeszcze 5 minut. Doprawiamy ostatecznie do smaku i posypujemy kolendrą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń