Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyśmienite naleśniki z wątróbką"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie na ciasto dokładnie wymieszaj. Usmaż naleśniki na mocno rozgrzanym oleju.
Wątróbkę umyj i pokrój na drobne kawałki. Przesmaż ją na złoty kolor i dodaj pocięte w plasterki warzywa.
Dopraw całość do smaku solą oraz pieprzem i duś 15 minut, stale podlewając wodą.
Nałóż przygotowany farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Podawaj z kiszoną kapustą.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Zabielska</strong>Źródło: Kurier TV