Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekane bułeczki z jajkiem

Zapiekane bułeczki z jajkiem

Autor: Kaatarinaa

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 188

Dodano: 03.02.2013

Odsłon: 15981

Szybkie i eleganckie śniadanie

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z kajzerki odcinamy górę i wydrążamy środek tak, aby powstało coś w rodzaju miseczki. Następnie przygotowujemy masło czosnkowe z dodatkiem natki pietruszki.

  2. Smarujemy kajzerki masłem czosnkowym. Na spód kładziemy kawałki pomidorów oraz pokrojonej cebulki dymki. Wbijamy jajko i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, aż upieką się jajka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 03 lutego 2013 Jadłam kiedyś podobne bułeczki z jajkiem i nawet mi smakowały. Jest to fajny i ciekawy sposób na śniadanko.

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń