Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, prosta w wykonaniu zapiekanka.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Mięso podsmażyć z cebulą na patelni. Utrzeć ser.
Sos: Dodać do śmietany koncentrat pomidorowy, łyżeczkę stołową musztardy, po czubatej łyżeczce słodkiej i ostrej papryki. Wymieszać dokładnie i posolić.
głębokie naczynie żaroodporne wysmarować margaryną. Układać kolejno warstwami: makaron, mięso mielone, sos i ser. Zapiekać przez ok 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni