Do góry

Przekąski Przepis na:

zawijana fasolka szparagowa

zawijana fasolka szparagowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 2347

smaczne

Składniki

  • fasolka szparagowa, 05 kg
  • boczek wedzony w plastrach, 250g
  • oliwa z oliwek, 2lyzki
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. fasolke umyc i ugotowac do miekkosci

  2. ugotowana fasolke ostudzic poobcinac konce

  3. bierzemy plaster boczku i na srodku kladziemy okolo 10 fasolek i zwijamy w rulon

  4. na patelni rozgrzewamy oliwe z oliwek i podsmarzamy nasze ruloniki az sie boczek zrumieni

  5. zycze smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń